• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Trobada de mediadors de secundària del Baix Empordà al Museu de la Mediterrània
Trobada de mediadors de secundària del Baix Empordà al Museu de la Mediterrània Imprimir Correu-e

(16.4.20) El 15 d’abril es va celebrar la segona trobada de mediadors de centres de secundària de l’Empordà al Museu de la Mediterrània. Hi van participar un total de vuit centres: Palafrugell, Sant Antoni de Calonge, Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Figueres, Vilafant, Castelló d’Empúries i Torroella de Montgrí. La participació va ser a nivell d’alumnat, professorat i ampas.

Es tractava de compartir les diferents experiències dels centres de secundària que tenen el Servei de Mediació de conflictes.

La jornada es va iniciar amb una ponència sobre «La mediació en el dia a dia dels centres», a càrrec de Miquel Pérez , responsable del Programa de Convivència i Mediació del Departament d’Educació. I va continuar amb la presentació d’experiències per part dels alumnes d’alguns dels instituts participants.

A la tarda es va fer un taller de teràpia del riure per a tot l’alumnat, mentre el professorat aprofundia sobre el Pla de convivència dels centres i el funcionament del Servei de Mediació amb el mateix Miquel Pérez, amb l’adjunta de direcció dels Serveis Territorials de Girona, Marta Carlos i amb el responsable del Programa a la província de Girona, Sr. Joaquim Martí.

Per part del tots els participants se n’ha fet una valoració molt positiva.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit