• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Surt a la venda el primer fascicle del llibre de fotografies antigues L'Abans
Surt a la venda el primer fascicle del llibre de fotografies antigues L'Abans Imprimir Correu-e

(22.4.10) Demà, coincidint amb la festa de Sant Jordi, es posarà a la venda és a les llibreries el primer lliurament del llibre L'Abans. Torroella de Montgrí i l'Estartit. Recull gràfic 1890-1975. Es tracta d'un treball publicat per l'Editorial Efadós amb la col·laboració del nostre Ajuntament i del Museu de la Mediterrània, que forma part de la col·lecció que aquesta editorial dedica a diverses viles i ciutats dels Països Catalans. El volum tindrà 824 pàgines en format DIN A4 i unes 900 fotografies, restaurades digitalment, impreses a dues tintes, en color sèpia i amb enquadernació de luxe. S'editarà en fascicles de periodicitat setmanal durant 1 any a un preu de 2,80 euros cada un.

El recull gràfic l’ha fet Jordi Casadevall i els textos són d’Enric Torrent. A més s'ha comptat amb un Consell Assessor integrat per Miquel Graells, Sabina Plaja, Antoni Roviras, Jordi Reynés i Gerard Cruset.

La recerca fotogràfica es va iniciar l’estiu passat, a partir de donacions, del Fons Fotogràfic Municipal i del Fons Miquel Graells. Fa poc haureu rebut a casa vostra un tríptic informatiu de l’obra, amb els temes que hi apareixen i amb una petita mostra de fotografies. Cal que sapigueu que mentre es fa fent l’obra encara s’accepten fotografies. Per tant, si en teniu, ens les podeu fer arribar a Can Quintana.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit