• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament, la llar de jubilats El Recer i La Caixa
Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament, la llar de jubilats El Recer i La Caixa Imprimir Correu-e

(25.3.10) L’alcalde de Torroella de Montgrí, Josep Maria Rufí, el director de l’Àrea de Negoci Baix Empordà de “la Caixa”, Gabriel Gual Pons, i la presidenta de l’Associació de la LLar de Jubilats El Recer, Teresa Kleiner, han signat aquest matí la renovació del conveni de col·laboració entre les tres entitats.

El document estableix la inversió de 6.000 euros per part de l’Obra Social “la Caixa” en la  promoció de les noves tecnologies entre les persones grans del nostre municipi a través del programa «Informàtica i comunicació a l’abast», que inclou cursos d’iniciació, Internet, edició, fulls de càlcul, bases de dades, eines de presentació, vídeo digital i fotografia digital. Tot això en l’espai de la CiberCaixa, instal·lada per l’entitat dins de la llar de jubilats.

D’altra banda, l’Obra Social “la Caixa” es compromet a invertir 6.000 euros més en la promoció d’activitats per a les persones, fent-los partícips de tallers, cursos, activitats i campanyes intergeneracionals. També se’ls convidarà a seguir diverses conferències sobre temàtiques que tracten aspectes de la vida quotidiana. Entre les xerrades programades, destaquen les que tindran lloc a Girona el dia 15 d’abril, amb Sebastià Serrano, i el 21 d’octubre amb el doctor Estivill.

Un ampli programa per a la gent gran
Els Centres de Gent Gran en els quals l’Obra Social "la Caixa" desenvolupa el seu programa orientat a fomentar la participació d’aquest col·lectiu en la societat actual, acolliran, aquest curs, un ampli i innovador programa d’activitats i jornades que afavoreixen l’envelliment actiu i saludable.

A Catalunya, l’Obra Social "la Caixa" desenvolupa el seu programa a 210 Centres de Gent Gran i s’orienta a fomentar la participació d’aquest col·lectiu en la societat actual. Des de l’associació de gent gran voluntària, ASVOL, es desenvolupen, a més, activitats de formació i lleure adreçades a diferents col·lectius, com ara els immigrants o els menors ingressats als hospitals catalans.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit