• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

Inici INICI Informació municipal Notícies Nota informativa nevada (11/3/10 15 h)
Nota informativa nevada (11/3/10 15 h) Imprimir Correu-e

L’Ajuntament escamparà demà, a partir de les 7 del matí, 8 tones de sal als punts més crítics de la xarxa viària i als accessos als centres educatius. També se n’escamparà als carrers més transitats del nucli antic de Torroella, on el sol hi toca molt poca estona i, per tant, l’acumulació de plaques de gel és més persistent.

La Brigada Municipal i operaris de Fomento de Construcciones i Contratas (FCC) —empresa concessionària del servei de neteja viària i recollida d’escombraries— continuaran habilitant passos per les voreres i netejant els passos de vianants.

Aquest matí s’ha reparat la caldera de la llar d’infants El Petit Montgrí, que presentava una incidència derivada del tall en el subministrament elèctric.

Canvi d’horari de la recollida d’escombraries
El servei de recollida d’escombraries modificarà els horaris per evitar els riscos que suposa treballar a la nit en les circumstàncies en què es troba el municipi. El servei de porta a porta als nuclis es realitzarà a partir de les 7 h del matí i la recollida dels contenidors de rebuig es farà a partir de les 12 del migdia. Es preveu retornar a la normalitat a partir de la nit de diumenge, si la climatologia no es torna més adversa.

La deixalleria municipal està plenament operativa des d’avui.

Revisar les canals de recollida d’aigües
L’Ajuntament adverteix tots els propietaris de finques del risc de despreniment que poden presentar algunes canals d’aigua. El pes de la neu, juntament amb les baixes temperatures, han sotmès aquestes estructures a sobrecàrregues anormals de pes i a possibles expansions que podrien ocasionar la caiguda d’algun dels seus elements. Cal recordar que la major part de canals dels nuclis històrics de Torroella de Montgrí i de l’Estartit estan constituïdes per uns elements ceràmics —tortugades—que són molt sensibles a aquestes variacions físiques.

L’Ajuntament ofereix els serveis tècnics municipals per tal de fer una revisió d’aquests elements i evitar, així, possibles afectacions a la via pública i riscos per als vianants.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit