• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies XVI Campanya de teatre a les escoles
XVI Campanya de teatre a les escoles Imprimir Correu-e

(3.3.10) El 26 de febrer es va inaugurar la Campanya de teatre a les escoles al Cine Petit amb l’obra La Tempesta de la Companyia El Príncep Totilau, una adaptació d’una de les grans peces teatrals de William Shakespeare. La mostra va ser acollida amb molt d’èxit entre els alumnes de cinquè i sisè de primària. Les properes representacions seran el 12 de març, Tangram, de la companyia Toc de Retruc, i el 26 de març, La Via Làctia, a càrrec del Cau de l’Unicorn.

Tangram, també conegut com Taula de la Saviesa o Taula dels Set Elements, té un referent directe amb el món xinés. L’objectiu és reproduir una figura proposada fent servir les set peces del joc. Aquesta obra serà interpretada per cinc actors músics i ballarins que deixaran bocabadats al públic escolar de 1r, 2n, 3r i 4t.

La Via Làctia és un musical de titelles gegants davant llum que els alumnes de P3, P4, P5 gaudiran amb bones dosis d’humor. Argos és un planeta especial on les fonts donen llet i productes derivats. Després de la sequera continuada, en Karim comença la recerca per tota la galàxia la solució al problema. Una peça teatral fantàstica que toca problemes reals, com ara l’ecologia o l’autoestima.

En definitiva, la Campanya de teatre a les escoles té com objectiu donar suport a la tasca educativa que porten els centres educatius del municipi i del voltant. L’Àrea de Cultura, Joventut i Festes organitza aquesta mostra creient fermament en el valor educatiu que té el teatre.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit