• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies El nostre municipi tindrà un estand propi al Saló Internacional de Turisme de Barcelona
El nostre municipi tindrà un estand propi al Saló Internacional de Turisme de Barcelona Imprimir Correu-e

(26.2.10) Del 15 al 18 d’abril se celebrarà a Barcelona el prestigiós Saló Internacional de Turisme de Catalunya, un dels més importants que es fan al món en matèria de promoció turística. Fins ara la presència del nostre municipi es restringia a la difusió genèrica feta a través de l’estand del Patronat de Turisme de la Costa Brava. En aquesta edició, però, tindrem un major protagonisme i visualització amb un estand propi, on podrem reforçar la promoció específica dels nostres recursos (allotjament, patrimoni natural i cultural, gastronomia, turisme actiu, esports, museus, etc.).

L'essència de l'Empordà
Entre d’altres iniciatives, a l'estand es presentarà la campanya «Torroella-l’Estartit, l’essència de l’Empordà», que es portarà a terme fins l'abril de 2011 amb l'objectiu de reforçar el coneixement extern del nostre municipi per atreure més visitants i dinamitzar el comerç i el turisme.  Al llarg d'aquests mesos, es faran diverses accions comunicatives, especialment en mitjans de comunicació d'abast superior al comarcal, orientades al mercat català i francès (sud de França). D'altra banda, es crearan productes de merchandising, una pàgina web, etc...

El lema apel·la al fet que el municipi ocupa una posició de centralitat en el territori que configuren l'Alt i el Baix Empordà, i que té tots aquells valors tangibles i intangibles del concepte Empordà, tant des del punt de vista paisatgístic com turístic, comercial o cultural. El lmissatge s'ha reforçat amb un símbol que representa un cor construït amb empremtes dactilars.

Especial informatiu a La Vanguardia
D’altra banda, el diari La Vanguardia distribuirà un suplement sobre el nostre municipi el  22 de març, en el qual es fa una radiografia sobre l’oferta turística, cultural, gastronòmica, esportiva, patrimonial i natural.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit