• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

Inici INICI Informació municipal Notícies Conveni de col·laboració amb la Penya Barcelonista Montgrí i Comarca
Conveni de col·laboració amb la Penya Barcelonista Montgrí i Comarca Imprimir Correu-e

Imatge del local durant la celebració del 35è aniversari(10.1.10) L'Ajuntament ha cedit a la Penya Barcelonista Montgrí i Comarca (PBMC) l’ús dels baixos de l’edifici situat a l'antiga biblioteca de la Caixa perquè l'utilitzi com a seu social. La PBMC tindrà l’ús prioritari de l’immoble, sense perjudici que l’Ajuntament, en determinades circumstàncies, pugui celebrar actes, prèvia coordinació amb les activitats de l'entitat. La cessió  es fa fins al 31 de desembre de 2015 i és renovable per per períodes anuals, sempre que una part no hi renunciï.

Per bé que ja fa uns anys que la penya ocupa aquest espai, la cessió s'ha formalitzat mitjançant un conveni, després que l'Ajuntament comprés tot l'edifici a la Caixa. L'Ajuntament ha entès que el dinamisme del col·lectiu transcendeix l'àmbit estrictament esportiu, i que la seva activa implicació en la vida cultural i social del municipi ha motivat la col·laboració institucional.

La PBMC va ser fundada el 28 de novembre de 1974, per una colla de bons barcelonistes, al capdavant dels quals hi havia Jaume Sullastres, que en va ser el gran impulsor, ben acompanyat per: Sebastià Sabrià, Enric Ruiz, Albert Bou, Pere Nogué, Francesc Berenguer, Joan Pericay, Miquel Quintana, Josep Vilavedra, Pere Figueras, Joan Tejero, Josep Barbosa, Joan Nogué, Josep Sullastres, Miquel Torras, Miquel Rivas, Miquel Puig, Carles Anticó, Lluís Roca, Rosa M Sabrià, Joan Galceràn, Anna Pagès, Carme Bosch i Josep Torrent, segons consta a l’Acta de Constitució. La seva finalitat principal és, evidentment, promoure totes les activitats relacionades amb el Barça, sense oblidar, com ha demostrat al llarg dels anys, ni l’organització d’actes festius, esportius i lúdics, ni la col·laboració i participacióen actes cívics ciutadans.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit