• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies L´Ajuntament inicia la recollida de la fracció orgànica a l´Estartit
L´Ajuntament inicia la recollida de la fracció orgànica a l´Estartit Imprimir Correu-e

(13.10.09) L’Ajuntament iniciarà properament la recollida de la fracció orgànica a l’Estartit amb el propòsit de continuar  avançant en la millora de la recollida i eliminació dels residus municipals. El desplegament de la recollida orgànica s’ha anat fent progressivament al conjunt del municipi, després que el 2007 es va començar a Torroella i als restaurants de tot el municipi. De la mateixa manera, l’Ajuntament oferirà també la possibilitat de fer compostatge casolà a les llars, barrejant les restes de la cuina amb les restes vegetals de l’hort o jardí.

El dilluns 5 d’octubre es va fer un acte públic al Consell Municipal de l’Estartit per donar a conèixer el nou servei i demanar la col·laboració de la població. A tots els assistents se’ls va lliurar un cubell de fracció orgànica. A més, aquells interessats es van poder adherir a la campanya de compostatge casolà. 

Eduard Vila, President del Consell Municipal de l’Estartit, creu que «aquest nou servei, tot i que impliqui una mica més de feina per als ciutadans i per a l’Ajuntament; és fonamental per reduir la quantitat de deixalles que es porten a l’abocador de Solius. D’altra banda, considera que no hi ha cap altra opció si el que volem és millorar el nostre entorn i no deixar muntanyes de deixalles per a les generacions futures. Per no esgotar els abocadors a la velocitat actual, hem de fer un canvi d’hàbits i reciclar a cada casa, cada comerç, cada restaurant...» En aquest sentit, reitera que una de les prioritats de l’Ajuntament és la de millorar la gestió dels residus municipals i fomentar la conscienciació ciutadana.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit