• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Lliurament de les Medalles del Montgrí 2009
Lliurament de les Medalles del Montgrí 2009 Imprimir Correu-e


D'esquerra a dreta, Pilar Cabratosa, Maria Aurora Muní, l'alcalde Josep Maria Rufí i Plàcid Parals.

L’Auditori del Museu de la Mediterrània va acollir el dilluns 24 d’agost, a les 20 h, el lliurament de les Medalles del Montgrí 2009. A diferència d’altres edicions, l’acte es va avançar a la vigília de Sant Genís, per donar-li més solemnitat i evitar que coincidís amb d’altres actes festius.

La Medalla del Montgrí és el màxim distintiu que concedeix l’Ajuntament des del 1986 amb l’objectiu de reconèixer les persones i els col·lectius que han destacat en algun aspecte de la vida municipal. En aquesta ocasió, el guardó ha estat per al Club Handbol Montgrí, l’exllevadora Pilar Cabratosa i al pagès i fotògraf Josep Casadellà (a títol pòstum).

Club Handbol Montgrí
Després de 25 anys d’activitat és una de les entitats esportives de referència. Enguany, entre d’altres èxits, ha obtingut la distinció a la millor tasca esportiva que concedeix la Federació Catalana d'Handbol. L’encarregat de recollir la medalla va ser el seu president, Plàcid Parals.

Pilar Cabratosa
Popularment coneguda com «la Pilarín», se li ha volgut reconèixer tant la seva trajectòria vital, com el seu compromís social, i la seva dedicació al municipi. Durant 30 anys va ser llevadora de Torroella, fet pel qual molts torroellencs i torroellenques li tenen una gran estima. 

Josep Casadellà (1941-2008)
El  seu compromís amb l’agricultura i la conservació del Baix Ter va ser total.  Gran aficionat a la fotografia, el seu valuós fons visual ha estat cedit al Centre de Documentació del Montgrí i del Baix Ter, on es custodiarà i classificarà. Va recollir la medalla la seva vídua Maria Aurora Muní.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit