• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Torroella de Montgrí acull l'acte de lliurament de les disticions de qualitat turística SICTED 2018 al Baix Empordà
Torroella de Montgrí acull l'acte de lliurament de les disticions de qualitat turística SICTED 2018 al Baix Empordà Imprimir Correu-e

(21.03.18) L'Oficina de Turisme, la Platja Gran de l'Estartit, l'Estació Nàutica de l'Estartit-Illes Medes, el Museu de la Mediterrània i les empreses Medaqua i Kayaking Costa Brava (Cala Montgó) han obtingut, un any més, el diploma del Sistema Integral de Calidad Turística en Destino (SICTED).

Aquest distintiu, promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias, acredita que les destinacions o empreses acreditades ofereixen un nivell de qualitat i millora continuada; treballen per incrementar constantment l'índex de satisfacció i de fidelitat dels seus clients i s'impliquen, activament en el desenvolupament turístic.

L'acte de lliurament de les acreditacions, que va a càrrec del Consell Comarcal del Baix Empordà, s'ha celebrat aquest matí al Museu de la Mediterrània i ha estat presidit pel president de la institució, Joan Català. També ha comptat amb la presència de l'alcalde, Josep Maria Rufí; i de les regidores de Destinació Turística i Platges, Sandra Pibernat, de Gestió Costanera i Platges, Sílvia Comas, i de Cultura, Anna Maria Mercader.

En total, s'han lliurat 62 distintius de qualitat turística a empres i entitats adherides al Pla de Qualitat Turística en Destinació (SICTED). Les empreses i entitats distingides pertanyen a diferents sectors turístics de la comarca del Baix Empordà: oficines de turisme, platges, restaurants, bars, guies, museus i centres d’interès, empreses d’allotjament i de turisme actiu que han superat les auditories corresponents a l’any 2017 i han renovat la distinció un any més.

Durant l’acte s’ha entregat també l’edició 2018 de la publicació específica del distintiu de qualitat turística amb l’objectiu de captar noves empreses i fer més promoció del distintiu als visitants de la comarca. La publicació, editada en dos idiomes (català i castellà), es distribueix entre les empreses i entitats certificades, les oficines de turisme i les accions promocionals i fires turístiques que s’assisteix com a consell comarcal.

També s’ha lliurat un display promocional del distintiu a les noves empreses certificades perquè hi puguin posar la publicació del distintiu esmentada i així visualitzar més entre tots que el Baix Empordà és una destinació de qualitat.

Des de l’any 2004, el Consell Comarcal del Baix Empordà està treballant en la implantació del Pla de Qualitat Turística en Destinació, que persegueix la millora contínua dels serveis que s’ofereixen i dels recursos de què gaudeix el visitant a la comarca. Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias. El SICTED s’implanta actualment a 189 destinacions de l’Estat espanyol amb més de 8.500 empreses adherides i/o distingides.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit