• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Arrenca l'ampliació de la zona esportiva i la reforma del passeig de l'Església
Arrenca l'ampliació de la zona esportiva i la reforma del passeig de l'Església Imprimir Correu-e

(28.02.18) Dilluns van començar les obres d'ampliació de la zona esportiva municipal i la reforma del passeig de l'Església de Torroella de Montgrí.

La reivindicada i imprescindible ampliació de la zona esportiva es desplegarà en tres fases entre els anys 2018-2023. La primera, pressupostada en aproximadament 3 milions d’euros, es va iniciar dilluns i acabarà a primers del 2019. Inclou la construcció del segon camp d’esports i el segon pavelló, el trasllat del bike park i l’obertura d’un vial que sortirà del giratori de la carretera de l’Estartit i donarà accés directe als nous equipaments.  Es treballa amb la previsió que el camp d’esports estigui acabat al setembre, mentre que el pavelló ho estarà la primavera del 2019. El moviment de terres i urbanització d'accés a la futura zona esportiva costarà un 960.000 euros, mentre que el pavelló està pressupostat en 1,5 milions i el camp d'esports en 600.000 euros.



Per altra banda, les obres del passeig de l'Església s'allargaran 4 mesos. L'actuació, pressupostada en 193.600 euros, té com a objectiu transformar l'espai en una gran plaça d’un 1.600 metres quadrats, pavimentada amb pedra artificial a un sol nivell, sense vials laterals. L’Ajuntament vol millorar-ne les seves condicions d’ús com a espai públic i adequar-la a l’elevat valor patrimonial del seu emplaçament, al cor de l’antiga cellera. Es mantindran els arbres i la font, que disposarà d’una nova reixa i canalització per millorar l’evacuació de l’aigua. Es renovaran els bancs i s’instal·laran noves lluminàries. També s’ha fet una previsió de connexió elèctrica i d’endolls per tal de facilitar activitats que ho requereixin. En el cas que per la prospecció arqueològica a dur a terme durant l’execució de les obres, es localitzi la traça de l’antiga muralla de la cellera, s’ha previst la seva senyalització en la pavimentació mitjançant peces de pedra naturals procedents de la recuperació de les vorades existents.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit