• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies (IM) Informa't sobre l'inici de les obres de millora del Passeig de l'Església de Torroella de Montgrí
(IM) Informa't sobre l'inici de les obres de millora del Passeig de l'Església de Torroella de Montgrí Imprimir Correu-e

Benvolguts/des veïns/es,

Ens plau informar-vos que properament s’iniciaran les obres de reforma del passeig de l’Església. L’Ajuntament vol millorar-ne les seves condicions d’ús com a espai públic i adequar-la a l’elevat valor patrimonial del seu emplaçament, al cor de l’antiga cellera.

Aquest bonic racó de la nostra vila es transformarà en una gran plaça d’uns 1.600 m2, pavimentada amb pedra artificial a un sol nivell, sense vials laterals. Es convertirà doncs en un ampli espai per a vianants. Es mantindran els arbres, l’escultura a Mn Viver i la font, que disposarà de nova reixa i canalització. Es renovaran els bancs i s’instal·laran noves lluminàries. També s’ha fet una previsió de connexió elèctrica i d’endolls per tal de facilitar activitats que ho requereixin. En el cas que per la prospecció arqueològica a dur a terme durant l’execució de les obres, es localitzi la traça de l’antiga muralla de la cellera, s’ha previst la seva senyalització en el paviment.

L’inici de les obres es preveu pel 26 de febrer de 2018 i el termini d’execució està marcat en 4 mesos, aproximadament.

Durant l’execució de les obres no es podrà circular pel passeig de l’Església i durant el darrer tram de l’obra, el c. del Mar també es veurà afectat per aquesta limitació de la circulació.

L’accés a l’Església de Sant Genís s’haurà de fer a través de la Plaça Abat Oliva. Mentre durin les obres, estarà restringida la circulació de vehicles i l’estacionament en aquesta plaça. L’accés als garatges restarà garantida.

Per qualsevol dubte respecte a aquestes restriccions de trànsit, us podeu posar en contacte amb el servei de Policia Local al 972 75 01 49.

Estem convençuts que l’esforç inversor que fem revertirà en la millora d’ aquest racó d’alt valor patrimonial i turístic del nostre municipi.  

Cordialment,

Josep Ma Rufí i Pagès
Alcalde

Torroella de Montgrí, 15 de febrer de 2018

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit