• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Comunicat de l'Ajuntament en relació amb la mort, en circumstàncies anòmales, d’una nena de 10 mesos
Comunicat de l'Ajuntament en relació amb la mort, en circumstàncies anòmales, d’una nena de 10 mesos Imprimir Correu-e

(06.11.2017) Davant de la gravetat dels fets ocorreguts aquest dissabte al nostre municipi, us comuniquem que l'Ajuntament de Torroella de Montgrí es presentarà com a acusació i exercirà l’acció penal en el procés judicial obert per investigar la mort, en circumstàncies anòmales, d’una nena de 10 mesos.

Des del consistori, expressem el nostre dolor, la nostra consternació pels fets i traslladem el més sincer condol a familiars i amics.

En espera que la investigació esclareixi les causes exactes de tan sentida mort, volem reiterar, novament, el ferm compromís municipal per la prevenció, la detecció i l’abordatge integral de la violència masclista i l’abús a menors.

Per bé que els fets es troben sota investigació, l’Ajuntament de Torroella vol reiterar que té tolerància zero contra qualsevol tipus de violència i que per això promou, des de fa temps, de manera activa, en l'àmbit de les seves competències, la cooperació i el treball coordinat dels diferents professionals del món social, sanitari i educatiu per combatre la violència i el maltractament, sigui de gènere o infantil.

En aquest sentit, cal que com a societat condemnem amb tota la contundència de que siguem capaços qualsevol forma de violència d’una persona contra una altra. Però amb més contundència encara condemnem la violència contra un infant. Per això, manifestem amb fermesa que no podem tolerar aquests actes i que com a comunitat hem de fer tot el possible per què no passi ni aquí ni enlloc.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit