• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies El Museu de la Mediterrània acull avui una jornada tècnica sobre museus i exposicions temporals
El Museu de la Mediterrània acull avui una jornada tècnica sobre museus i exposicions temporals Imprimir Correu-e

(26.10.17) El Museu de la Mediterrània acull avui la VII jornada de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana. Es tracta d’una jornada tècnica adreçada a la comunitat de professionals del patrimoni cultural. Sota l’eix temàtic “Museu i exposicions temporals”, és una oportunitat per a l’intercanvi de coneixements i el debat a l’entorn de les exposicions temporals.

A través d’aquesta jornada tècnica, la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana, amb la col·laboració del Museu de la Mediterrània i el Museu Marítim de Barcelona, ofereix aquest punt de trobada per parlar sobre les definicions, planificacions, muntatges, comunicacions i activitats paral·leles associades a les exposicions temporals.

Aquesta jornada de treball tindrà continuïtat, l’any vinent, en un dels equipaments de la Xarxa de l’Alt Pirineu i l’Aran, gràcies a la bona col·laboració de les dos xarxes de museus.

El programa té una sessió de matí i una de tarda. Es tracta d’una activitat gratuïta i oberta a tots els interessats en museografia.

[+] Programa de la jornada

Gerard Cruset, director del Museu de la Mediterrània, al centre de la imatge. Al su costat, Roger Marcet, director del Museu Marítim de Barcelona i Jordi Abella, director de l’Ecomuseu de les valls d’Àneu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit