• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Arriba a l’Estartit la Targeta Empordà Comerç de la Caixa
Arriba a l’Estartit la Targeta Empordà Comerç de la Caixa Imprimir Correu-e

(24-7-2009) El president del Consell Municipal de l'Estartit, Eduard Vila; el director d’àrea de negoci de l’Empordà II de “la Caixa”, Gabriel Gual; i el president de l’Associació Estació Nàutica l’Estartit-Illes Medes, Josep M. Pla, han presentat avui a la sala de reunions de l’Estació Nàutica el projecte Targeta Empordà Comerç a l’Estartit. Aquesta iniciativa, fruit de l’acord de “la Caixa” amb l’Associació de Comerciants, i la col·laboració de l’Ajuntament i del Consell Municipal de la població, pretén dinamitzar el comerç local oferint productes i serveis exclusius que s’obtenen a través d’una targeta personalitzada. En l'acte també hi han estat presents l'alcalde, Josep Maria Rufí; i la regidora de Promoció Econòmica, Dolors Bassa.

Gràcies a la signatura de l’acord entre “la Caixa” i l’Associació de comerciants de l’Estartit, la Targeta Comerç permetrà la possibilitat d’oferir gran quantitat de promocions i regals als titulars de la mateixa.

D’aquesta manera l’Estartit es suma a la Targeta Empordà Comerç que ja funciona des de fa temps a Torroella de Montgri i Palafrugell, i s’afegeix a les diferents modalitats de Targeta Comerç que ja s’esten per moltes poblacions de tot Catalunya com: Sabadell, Terrassa, Granollers, Igualada, Figueres, Olot, Girona, Barcelona i moltes més.

A partir d’aquestes iniciatives la Targeta Comerç ha evolucionat adaptant nous continguts i prestacions que la converteixen en una targeta de referència per al comerç.

A més d’oferir múltiples possibilitats per a la promoció de diferents serveis, els comerços locals poden oferir promocions, descomptes i fins i tot regals als clients que utilitzin la Targeta Comerç a les seves compres.


D'esquerra a dreta, Dolors Bassa, Josep Maria Rufí, Gabriel Gual, Josep Maria Pla i Eduard Vila

Targeta gratuïta
La Targeta Comerç està exempta de quotes d’alta i manteniment. A més, la renovació també és gratuïta. Per usar-la el client no ha de canviar de banc, ja que pot domiciliar-la a la seva entitat financera.

La Targeta Comerç permet disposar d’efectiu a dèbit en qualsevol dels més de 8.150 caixers de “la Caixa”. A més, el client pot escollir la forma de pagament (crèdit, dèbit o pagament ajornat) i pot conèixer el detall de les seves compres per correu, internet o SMS.

Amb aquesta targeta, en col•laboració amb l’Obra Social de “la Caixa”, el client pot ajudar també als programes de cooperació d’entitats locals que treballen en diferents iniciatives socials en els que “la Caixa” destinarà una part dels imports de les compres.

Programa Premi@
Entre les novetats que ofereix la Targeta Comerç, destaca el servei anomenat Premi@. Aquest programa permet realitzar promocions comercials de forma on-line a les compres  en comerços a través dels Terminals Punt de Venda (TPV) de “la Caixa”. Així, el mateix tiquet que emet el TPV i que s’entrega al client informa, al mateix moment, de si el comprador ha obtingut un premi amb aquesta operació.

Actualment, “la Caixa” és l’única entitat espanyola que ofereix aquesta tecnologia que facilita als comerços la captació de nous clients i fidelitzar als que ja té.

Promocions i descomptes
Una de les prestacions més destacades són els descomptes en benzina acordats amb diferents distribuïdors arreu del territori.

Els titulars de la Targeta Comerç, a més, també es beneficien de descomptes i promocions en aparcaments, transports, espectacles i moltes coses més.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit