• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Es reprenen els treballs sobre el terreny de la segona fase del Life Pletera
Es reprenen els treballs sobre el terreny de la segona fase del Life Pletera Imprimir Correu-e
(24.02.17) Aquesta setmana s'han reprès els treballs de desurbanització i restauració ambiental a la Pletera, que es van aturar l'estiu coincidint amb l'inici de la temporada turística. En aquesta primer part de la segona fase, s’actuarà a la parcel·la nord de l'antiga urbanització, on hi ha dipositats els materials que s’han extret de les obres per al tractament previ al seu destí final. Aquesta parcel·la es desurbanitzarà un cop quedi neta de material. Tot l’operatiu quedarà enllestit abans de Setmana Santa. Del material apilat, una part es reutilitza per l’arranjament de camins municipals, mentre que una altra part es transporta a planta de reciclatge. Un cop s’hagi retirat el material, es procedirà a l’excavació a la mateixa cota que la resta de la maresma. 
 
Per l’arranjament de camins municipals, l’Ajuntament ha realitzat una memòria sobre la priorització dels que cal arranjar. S'hi destinaran un total 2.245 m3 de material de molt bona qualitat.
 
En una segona fase dels treballs del Life Pletera hi ha programada la creació de la xarxa d'itineraris i el desplaçament de la línia elèctrica de l'antiga urbanització, que se substituirà per una de nova, soterrada, que passarà fora de l'àmbit de la maresma recuperada, pel límit de la Xarxa Natura 2000.
 
Fotografies: Joaquim Puig. Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit