• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Torroella de Montgrí, present a la Comissió Institucional de la Xarxa Territorial de Museus de les Comarques de Girona
Torroella de Montgrí, present a la Comissió Institucional de la Xarxa Territorial de Museus de les Comarques de Girona Imprimir Correu-e

(10.02.17) L'alcalde de Torroella de Montgrí, Josep Maria Rufí, i la regidora de Cultura i de l'Organisme Autònom Can Quintana-Museu de la Mediterrània, Anna Maria Mercader, han assistit aquest matí la Comissió Institucional de la Xarxa Territorial de Museus de les Comarques de Girona. L'acte s'ha celebrat a al Monestir de Sant Pere de Galligants (Museu d’Arqueologia de Catalunya – Girona) i ha estat presidit pel conseller de Cultura, Santi Vila, i el president de la Diputació de Girona, Pere Vila.

Durant la comissió s’ha fet balanç de l’exercici 2016 i s'ha presentat la línia de foment i d’acció cooperativa de la xarxa per al 2017, així com les seves aportacions institucionals.

La Xarxa de Museus de les comarques de Girona és fruit del conveni marc que es va signar el passat mes d’abril entre l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura, la Diputació de Girona i els museus registrats que s’hi van adherir. La iniciativa s’emmarca en el pla de xarxes territorials de museus del Departament de Cultura, l’instrument bàsic de canalització concertada de les polítiques de suport als museus del país. 

Actualment la xarxa compta amb 26 museus i es va crear amb la finalitat de desenvolupar eines de col·laboració entre ells, fomentar actuacions transversals en matèria museística i donar suport econòmic directe mitjançant la concessió de subvencions. El Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí en forma part des del primer any que es va constituir la xarxa.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit