• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies L'Ajuntament incorpora 24 aturats de llarga durada, durant 6 mesos, a través del programa Baix Empordà Genera
L'Ajuntament incorpora 24 aturats de llarga durada, durant 6 mesos, a través del programa Baix Empordà Genera Imprimir Correu-e

(30.01.17) L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha donat la benvinguda aquest migdia a les 24 persones que, a partir de demà, s'incorporen, durant sis mesos, a tasques de la Unitat Operativa de Manteniment (UOM). La seva contractació s'ha vehiculat a través del programa Baix Empordà Genera, que gestiona el Consell Comarcal del Baix Empordà, adreçat a persones desocupades no perceptores de prestacions ni subsidis per desocupació –preferentment majors de 45 anys–, beneficiaris de la renda mínima d'inserció. Aquesta iniciativa compta està subvencionada per la Generalitat de Catalunya, el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), el Ministeri de Treball i el Fons Social Europeu.

L'acte de benvinguda ha tingut lloc a la sala de reunions de la nau de la brigada municipal i ha comptat amb l'assistència de l'alcalde, Josep Maria Rufí; del primer tinent d'alcalde i regidor de la UOM, Jordi Colomí; del segon tinent d'alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Josep Martinoy, i tècnics responsables de la UOM.

Rufí ha donat la benvinguda a tot el col·lectiu i els ha agraït, per avançat, la feina de durant aquestes sis mesos realitzaran en l'àmbit de la via pública i els serveis municipals. Entre d'altres coses ha explicat que des de l'Ajuntament s'ha apostat fort per aquest pla d'ocupació i ha valorat molt positivament el perfil de les persones que s'han pogut incorporar.

Colomí, per la seva banda, ha recordat que aquest pla d'ocupació vol ser una eina per millorar l'atur estructural del municipi i afavorir la inserció en el mercat laboral de les persones que hi han participat. També ha avançat que la voluntat de l'Ajuntament és la de fer cartes de recomanació per a les persones que aconsegueixin un bon aprofitament d'aquest període per tal que en breu es puguin incorporar en alguna de les empreses del municipi. També ha recordat que l'Ajuntament té l'obligació de dinamitzar l'ocupació laboral i ajudar, especialment, els aturats de llarga durada.

De les 24 persones que s'incorporen a través d'aquest programa, 1 farà tasques administratives. La resta es distribuiran per diferents equips de treball de la brigada municipal: paleteria (9), jardineria (4), medi ambient (3), manteniment (6) i pintura (1). La pràctica totalitat de les persones contractades són de Torroella de Montgrí i l'Estartit.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit