• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

Inici INICI Informació municipal Notícies El l'equip de govern de Torroella de Montgrí treballarà el dia de la Constitució
El l'equip de govern de Torroella de Montgrí treballarà el dia de la Constitució Imprimir Correu-e
(02.12.16) L'equip de govern de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, format per ERC-Junts, UPM i LEST, treballarà a les dependències municipals el pròxim 6 de desembre, dia de la Constitució. Aquest dia, a més, l'alcalde, Josep Maria Rufí, ha organitzat, a les 11 h, una sessió de treball de tot el consistori, a la qual també ha convocat els regidors dels grups municipals a l'oposició (CiU, CUP i COET). D'aquesta manera es vol visualitzar que aquest dia l'Ajuntament no té res a celebrar i se suma a l'acció impulsada per l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).
 
L'AMI va acordar el passat 18 de novembre un seguit de propostes perquè aquest dia, festiu a tot l'Estat, s'organitzin actes d'índole "social, cívica i solidària" en què participin els electes de tots els ajuntaments, fins i tot aquells que no estan adherits a l'entitat independentista. La proposta va adreçada als regidors i no implica, per tant, la mobilització dels funcionaris.  
 
Manifest reivindicatiu a les 12 h
L'AMI proposa, també, la lectura d'un manifest d'alt contingut simbòlic en defensa dels drets de Catalunya després dels episodis judicials viscuts recentment per la decisió d'alguns consistoris d'obrir portes el passat 12 d'octubre, Dia de la Hispanitat. La lectura del manifest a Torroella de Montgrí es farà a les 12 h, davant de la casa del vila.
 
Amb aquesta proposta d'acció en positiu, que reverteix directament en els ciutadans, es visualitza, dins de la pluralitat política dels ajuntaments catalans, que els càrrecs electes donen servei cada dia de l’any.
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit