• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies L'Ajuntament ha invertit el 2016 prop de 250.000 euros en millores als equipaments esportius de Torroella de Montgrí
L'Ajuntament ha invertit el 2016 prop de 250.000 euros en millores als equipaments esportius de Torroella de Montgrí Imprimir Correu-e
(28.11.16) L'Ajuntament de Torroella de Montgrí haurà invertit aquest any prop de 250.000 euros en millores als equipaments esportius. L'actuació més important ha estat la substitució de la gespa artificial del camp municipal d'esports,  una millora imprescindible atès el deficient estat en què es trobava la que hi havia. La substitució es va portar a terme l'estiu i ha representat una important millora per a tots els usuaris. El terreny de joc és ara molt més confortable i apte per a la pràctica del futbol i del rugby. El canvi ha tingut un cost de 167.933,79 euros (IVA inclòs) i ha comptat amb una subvenció de 37.500 euros de la Diputació de Girona. 
 
 
Aquest any també s'han substituït les portes d’entrada del pavelló, que eren les mateixes del dia de la seva inauguració, l'any 1985, i no s'adaptaven a la normativa vigent.  En aquesta millora s'hi han invertit 20.000 euros. Entre les actuacions d'urgència que s'han fet més recentment cal destacar la substitució del marcador del pavelló, que fallava molt; el canvi dels dos portals d'emergència de la pista poliesportiva, que estaven en mal estat i no complien la normativa vigent, i la millora de les escales d'accés a la graderia del camp d'esports. Aquestes tres actuacions han tingut un cost de 8.684 euros i han comptat amb una subvenció de la Diputació de 4.200 euros. 
 
Al pavelló cal remarcar que també s'ha adaptat el circuït d'aigua calenda sanitària a la llei en matèria de prevenció de la legionel·losi. En aquesta actuació s'hi han invertit 52.160,34 euros, i la Diputació ha aportat una subvenció de 30.049,44 euros.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit