• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

Inici INICI Informació municipal Notícies L'Ajuntament substitueix la gespa artificial del camp municipal d'esports de Torroella de Montgrí
L'Ajuntament substitueix la gespa artificial del camp municipal d'esports de Torroella de Montgrí Imprimir Correu-e
(13.07.16) Aquesta setmana s'han iniciat els treballs de substitució de la gespa artificial del camp municipal d'esports de Torroella de Montgrí. El canvi es realitza deu anys després d'haver col·locat la que hi havia fins ara. Tot i que durant aquesta dècada s'han realitzat diverses actuacions de manteniment, la gespa ja havia superat el període de vida útil recomanable i es trobava en condicions desfavorables per a la pràctica esportiva. Cal tenir en compte, a més, que aquesta instal·lació està sotmesa a un ús força intensiu ja que l'utilitzen tots els equips de l'Escola de Futbol Baix Ter, del Rugby Club Senglars i de la UE Torroella. Això fa que hi hagi dies amb puntes elevadíssimes d'utilització que arriben fins als 200 usuaris, concentrats, a més, a la tarda-vespre.
 
 
El canvi de gespa representarà una important millora per a tots els usuaris. Farà que el terreny de joc sigui molt més confortable i apte per a la pràctica del futbol i del rugby. La nova gespa serà més alta que l’actual i passarà de 50 a 60mm. Aquesta millora beneficiarà tant  a la pràctica del futbol com la del rugby per la qualitat del lliscament i del bot de la pilota. A més a més, estarà col·locada sobre una base elàstica, que fins ara no tenia. Aquesta, a banda de suavitzar l'impacte dels jugadors amb la base asfàltica, incorporarà canals de drenatge que milloraran la capacitat d'evacuació de l'aigua de pluja. La nova gespa compleix amb els requeriments d’homologació de l’Associació Internacional de Futbol ( FIFA ). 
 
 
L'actuació té un cost de 167.933,79 euros (IVA inclòs) i l'Ajuntament sol·licitarà una subvenció a la Diputació de Girona per a cobrir-ne parcialment la despesa. Els treballs, que acabaran a finals de mes, s'estan realitzant a les nits perquè les elevades temperatures del dia no són adequades per a les tasques d'adequació de la base elàstica i l'encolat de la gespa.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit