• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

Inici INICI Informació municipal Notícies Torroella de Montgrí condemna l’atemptat homòfob d’Orlando
Torroella de Montgrí condemna l’atemptat homòfob d’Orlando Imprimir Correu-e

(13.06.16) L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol manifestar públicament la seva solidaritat amb les víctimes de la massacre al Club Pulse d'Orlando, als EUA i vol expressar la seva més enèrgica condemna als crims i a tota mena de violència.  Es tracta de la pitjor matança als EUA des de l'11-S i va tenir lloc en un local de la comunitat gai a Florida. És un atemptat contra la llibertat i els drets humans, la protecció dels quals és avui, una vegada més, un ferm compromís de tots els governs locals de Catalunya.

Torroella, contra l'homofòbia i en favor de la diversitat sexual

Des de Torroella de Montgrí ens solidaritzem amb tots els ciutadans i ciutadanes d'Orlando, i dels Estats Units que s'han sentit colpejats per la brutalitat de la violència indiscriminada d'aquest terrible atemptat contra la dignitat, els drets i la vida de totes les persones LGBTI. L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està plenament sensibilitzat i compromès amb el respecte a la diversitat sexual, amb la realitat de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, i amb el treball per sensibilitzar i avançar cap a la no discriminació de les persones per raó de la seva orientació i/o identitat sexual. El Ple municipal així ho va expressar en la moció que es va aprovar per unanimitat el passat 5 de novembre.

Minut de silenci

Així mateix, l'Ajuntament se suma a la crida feta per l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya per fer un minut de silenci demà dimarts 14 de juny, a les 12 hores, davant la porta dels consistoris.

 Així mateix, us informem que la Plataforma LGTBIcat ha fet una crida a una concentració a les 20 hores a la Plaça Sant Jaume de Barcelona.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit