• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

Inici INICI Informació municipal Notícies Avui entra en servei la nova web municipal
Avui entra en servei la nova web municipal Imprimir Correu-e

L’Ajuntament vol reforçar la comunicació amb la població i posa en marxa una nova web amb contingut renovat i una navegació més àgil

(4-6-09) Avui ha entrat en servei la nova web municipal de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, una eina amb la qual es vol donar un salt de qualitat en la comunicació entre la institució i la ciutadania. La nova pàgina s’ha construït sobre un gestor de continguts de programari lliure, molt més potent que l’actual, que permetrà la seva actualització directament des de l’Ajuntament.

A l’hora de desenvolupar-la s’ha donat especial importància tant al disseny, com a l’estructura de la informació, amb l’objectiu que fos una web senzilla, però elegant i atractiva, on resultés molt fàcil trobar allò que l’usuari busca. Per tal que aquesta nova eina sigui coherent amb la resta d’elements de comunicació municipal, s’hi ha incorporat plenament la nova imatge corporativa que fa uns mesos s’ha començat a aplicar a tots els suports de l’Ajuntament. D’altra banda, a la capçalera de la portada s’ha optat per introduir una franja important on aleatòriament van apareixent imatges de diferents racons o activitats del municipi, així com flashos informatius sobre detalls de la història, el patrimoni, curiositats o d’altres notes d’interès. Aquest plantejament gràfic dóna una imatge molt dinàmica i mostra ràpidament la bellesa paisatgística i l’activa vida social de Torroella i l’Estartit.

Estructura de la informació
La informació s’ha estructurat en tres grans blocs: Ajuntament, Municipi i Serveis Municipals. En el primer s’hi ha inclòs la informació general de l’Ajuntament: regidories, ordenances, anuncis oficials, organigrama, etc. En el segon, s’hi aplega la informació relativa al municipi: entitats, equipaments, història, dades de població, esdeveniments, accessos, etc. En el tercer els usuaris trobaran tots els serveis que presta l’Ajuntament en l’exercici de les seves competències.

A la pàgina d’inici hi trobem, en dues columnes que ocupen la part central, les notícies i l’agenda d’actes. A sobre s'ha insal·lat un petit mòdul on es destaquen tres esdeveniments d'especial interès per al municipi. A la dreta, s’hi apleguen un seguit de banners permanents que donen accés a la web turística visitestartit.cat, al Museu de la Mediterrània,  a l’Agenda d’Activitats (ADA), al fil directe amb l’alcalde i als enllaços RSS de les notícies i les activitats. També hi ha un apartat on s’apleguen enllaços directes a documentació que es considera d’especial interès públic (models d’instància, pla general, anuncis oficial, perfil del contractant i ofertes de treball) i un bloc on es donen a conèixer els darrers documents que s’han penjat a la web.

La posada en funcionament de la nova web es fa coincidir, a més, amb l’activació del nou domini torroella-estartit.cat, que es va adquirir tan bon punt es va crear aquesta nova terminació. No obstant, es podrà continuar accedint per torroella.org i estartit.org.

La nova web ha estat realitzada tenint en compte les pautes d'accessibilitat per a persones grans o amb discapacitat visual, de manera que clicant en unes icones poden fer més gran el cos de la tipografia que es veu en pantalla.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit