• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Millorem la seguretat a la intersecció de la C-31 amb el camí del Molí
Millorem la seguretat a la intersecció de la C-31 amb el camí del Molí Imprimir Correu-e

(17.03.16)  El servei territorial de Carreteres està adequant una illeta a la intersecció de la carretera de Palafrugell (C -31) i el camí dels Molins, al davant de l'aparcament del centre comercial Carrefour. Es tracta d'un punt especialment conflictiu i perillós, a causa, principalment, de les infraccions de molts conductors que no respecten la senyalització vertical i horitzontal. En no haver-hi cap impediment físic, molts vehicles que venien del camí dels Molins o sortien dels aparcaments del centre comercial o de l'antic escorxador, utilitzaven aquest espai per incorporar-se directament a la C-31 en direcció a Palafrugell. Aquesta maniobra cap a l'esquerra no estava permesa. Per fer correctament el canvi de sentit cal anar al giratori del passeig Vicenç Bou, que es troba pocs metres més endavant.

També era molt habitual la infracció dels vehicles que sortien del carrer Dr. Molinas (davant del CAP) i creuaven recte la C-31 per anar a la zona del centre comercial o agafar el camí dels Molins. Aquesta maniobra també es feia a la inversa.

Aquestes infraccions, per bé que sancionades i perseguides per la Policia Local, eren habituals i comportaven una elevada perillositat ja que es tracta d'un punt molt transitat d'accés i sortida de la vila on s'hi troba, a més, un carril d'incorporació a l'esquerra. A conseqüència d'aquestes maniobres s'havien produït nombroses topades, sortosament lleus, perquè els vehicles no circulen a gran velocitat, però no per aquest motiu, menys perilloses.

Per tot plegat, l'Ajuntament va traslladar a Carreteres la seva preocupació i va demanar que hi fes alguna actuació per impedir el gir a l'esquerra i el creuament de la carretera. La construcció d'una petita illeta impedirà aquestes maniobres que posen en risc no només els conductors, sinó també les persones que utilitzen el pas de vianants. Aquesta actuació s'emmarca en els treballs de millora de la seguretat viària que porta a terme l'Ajuntament.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit