• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies L'Oficina de Turisme i l'Estació Nàutica obtenen el distintiu de qualitat turística SICTED
L'Oficina de Turisme i l'Estació Nàutica obtenen el distintiu de qualitat turística SICTED Imprimir Correu-e
(11.03.16) L'Oficina de Turisme de Torroella de Montgrí-l'Estartit i l'Estació Nàutica l'Estartit-Illes Medes han estat distingides amb el diploma del Sistema Integral de Calidad Turística en Destino (SICTED), en reconeixement al compromís per la millora contínua en els seus serveis. Aquest distintiu, promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias, acredita que les destinacions o empreses que l'obtenen ofereixen un nivell de qualitat i millora continuada; treballen per incrementar constantment l'índex de satisfacció i de fidelitat dels seus clients o usuaris i s'impliquen, amb compromís ferm, en el desenvolupament turístic. 
 
L'acte de lliurament dels diplomes es va fer dimecres a l'Espai del Peix de Palamós. En representació de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, el reconeixement va ser recollit pel regidor de Turisme, Francesc Puig, mentre que per part de l'Estació Nàutica l'Estartit-Illes Medes. l'encarregada de fer-ho va ser la seva gerent, Sílvia Ferrer.
 
Durant l’acte es va presentar la nova  publicació específica del distintiu de qualitat turística que s'ha editat amb l’objectiu de captar noves empreses i fer més promoció del distintiu als visitants de la comarca. La publicació, editada en dos idiomes (català i castellà), es distribueix entre les empreses i entitats certificades, les oficines de turisme i les accions promocionals i fires turístiques que s’assisteix com a comarca.
 
També es va fer entrega d’un display promocional del distintiu a les empreses certificades perquè hi puguin posar la publicació del distintiu i així visualitzar més entre tots els guardonats que el Baix Empordà és una destinació de qualitat.
 
La implantació del SICTED al Baix Empordà va a càrrec del Consell Comarcal del Baix Empordà, que des de l'any 2004 està treballant en un Pla de Qualitat Turística en Destinació. Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), que actualment s'implanta a 189 destinacions de l’Estat espanyol, amb més de 8.800 empreses adherides i/o distingides.
 
 Francesc Puig, regidor de Turisme, i Sílvia Ferrer, gerent de l'Estació Nàutica l'Estartit-Illes Medes, amb el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Català.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit