• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies L'Ajuntament instal·la el mobiliari i la barana al passeig dels Griells
L'Ajuntament instal·la el mobiliari i la barana al passeig dels Griells Imprimir Correu-e

(21.01.16) L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està enllestit la instal·lació de la barana i el mobiliari urbà al passeig dels Griells, a l'Estartit, on recentment l'Estat ha finalitzat la intervenció d'emergència per reparar els punts malmesos. També s'ha col·locat la caseta dels lavabos públics, al costat del Ter Vell, un pàrquing de bicis, a la zona on hi havia hagut el petit giratori del final del carrer Tulipa.

Malgrat que el passeig s'ha reobert, l'Ajuntament continuarà reclamant una solució definitiva per al passeig i per a la platja dels Griells, com ha fet els darrers anys, i especialment, els darrers mesos, arran de la situació de perill imminent en què es troba aquest tram del front marítim de l’Estartit. La situació de vulnerabilitat es mantindrà perquè l’escullera continua essent fràgil i està exposada, novament, a la força de l’onatge durant les llevantades. En aquest sentit, l'alcalde, Jordi Cordon, ha encarregat un informe municipal tant tècnic, com de manteniment de la via pública com de turisme, per avaluar l'actuació feta per l'estat i les mancances que hi puguin haver.

L’alcalde reitera que el que s'ha fet no s’ajusta al que se li va comunicar que es faria, en el sentit que seria una actuació integral i definitiva de tot el sector. També lamenta que s'hagi eliminat el giratori del carrer Tulipa, que no s'hagi executat la baixada a la platja i que tampoc s'hagi donat continuïtat al passeig fins a la Pletera. L'informe municipal s'enviarà a Costes, amb una petició expressa per tal que millori aquesta franja del litoral.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit