• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies (IM) Informeu-vos sobre la bonificació fiscal per pagament avançat de l'IBI i la Taxa d'escombraries comercials i industrials
(IM) Informeu-vos sobre la bonificació fiscal per pagament avançat de l'IBI i la Taxa d'escombraries comercials i industrials Imprimir Correu-e
Benvolguts veïns/es,
 
Us informem que les ordenances fiscals del 2016 estableixen una bonificació per aquelles persones que sol·licitin el pagament avançat de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) i/o per la taxa d’escombraries comercials i industrials, amb els següents criteris:
 
-     IMPOST SOBRE BÉNS IMMOBLES (IBI): Tots els contribuents que estiguin interessats a pagar avançadament aquest tribut el dia 15 de març per domiciliació bancària (normalment es carreguen la primera setmana de juliol), tindran una bonificació del 5% de la quota. Per gaudir d’aquesta bonificació s’ha de sol·licitar per instància abans del 28 de febrer.
 
-     TAXA D’ESCOMBRARIES COMERCIALS I INDUSTRIALS: Tots aquells contribuents que estiguin interessats a pagar aquest tribut el dia 15 d’abril per domiciliació bancària (normalment es carreguen la primera setmana de setembre), tindran una bonificació del 5% de la quota. Per gaudir d’aquesta bonificació s’ha de sol·licitar per instància abans del dia 28 de febrer.
 
-     Si ja ho havíeu sol·licitat anteriorment i vau demanar que ho volíeu per cada any, no cal que ho torneu a demanar.
 
Les persones interessades en demanar el pagament avançat poden trobar un model d´instància a la pàgina web municipal: www.torroella-estartit.cat.
 
Per més informació, us podeu adreçar a l’oficina de Recaptació de l’Ajuntament: L'adreça electrònica està protegida contra robots d'spam. Has d'activar Javascript per poder veure-la.
 
Cordialment,
 
 
Jordi Cordón i Pulido
Alcalde
 
 
 
Torroella de Montgrí, 12 de gener de 2016
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit