• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies L’Ajuntament crea una comissió tècnica permillorar la gestió del patrimoni cultural
L’Ajuntament crea una comissió tècnica permillorar la gestió del patrimoni cultural Imprimir Correu-e

(18-5-09) L’Ajuntament de Torroella de Montgrí-l’Estartit ha aprovat la creació d’una comissió tècnica municipal amb l’objectiu de millorar la gestió de tot el que afecta el ric i divers patrimoni cultural. El nou ens estarà format per tècnics i representants polítics de l’Ajuntament, que es trobaran un mínim de dos cops l’any i estaran coordinats des del Museu de la Mediterrània. Les seves decisions seran vinculants i a la fi de l’any presentaran una avaluació de la feina feta i fixaran els objectius per a l’any següent.

L’Ajuntament vol donar un nou impuls a la gestió del patrimoni conscient que aquest és un àmbit molt transversal de la gestió municipal en el qual sovint intervenen diferents àrees. Amb la institucionalització d’una comissió monogràfica es facilitarà la posada en comú de projectes i iniciatives de les diferents àrees, i per tant, la presa de decisions sempre serà més adequada.

Aquesta comissió plantejarà, reflexionarà i actuarà a l’entorn de les diferents realitats que afecten el patrimoni local. També emetrà i avaluarà informes, farà consultes i decidirà quines subvencions són prioritàries. L’objectiu és el d’oferir una visió unitària a la gestió de tot aquest llegat, que representa una de les potencialitats més importants del municipi tant des del punt de vista identitari com de desenvolupament econòmic. En aquest sentit, cal dir que les enquestes periòdiques que es realitzen als visitants del municipi per conèixer quins són els seus interessos i quina opinió li mereixen els serveis municipals, situen el patrimoni cultural com un dels elements més ben valorats.

Els membres concrets d’aquesta comissió seran:

El regidor/a d’Urbanisme
El regidor/a de Medi Ambient
El regidor/a de Cultura

Per la part tècnica:

El director del Museu de la Mediterrània
El coordinador de Medi Ambient
El tècnic del Museu de la Mediterrània
L’arxiver municipal
El coordinador de Cultura
El tècnic d’administració general d’Urbanisme

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit