• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

Inici INICI Informació municipal Notícies L'Ajuntament rep l'Associació Empresarial del Lloguer Turístic d'Apartaments de l'Estartit
L'Ajuntament rep l'Associació Empresarial del Lloguer Turístic d'Apartaments de l'Estartit Imprimir Correu-e

(01.12.15) L'alcalde, Jordi Cordon, i el regidor de Turisme, Francesc Puig, han rebut aquest migdia a l'Ajuntament a Yago Trill i Raquel Garcia, president i tresorera de la recentment constituïda Associació Empresarial del Lloguer Turístic d'Apartaments de l'Estartit (AELTAE). La trobada ha servit de presentació oficial de la nova entitat a l'Ajuntament. Segons han explicat els seus representants, l'associació pretén, entre d'altres objectius, ser una eina que vertebri el sector i millori la interlocució amb les administracions. També vol convertir-se en un instrument per col·laborar en la millorar del turisme en general. Com a ens sectorial, tindrà representació directa en la comissió municipal de la taxa turística i en el futur Consell Municipal de Turisme, un òrgan consultiu que es crearà en breu.

Aquesta és la primera vegada que es crea una entitat local d'aquestes característiques. En aquest sentit, tant l'alcalde, Jordi Cordon, com el regidor de Turisme, Francesc Puig, han valorat molt positivament la iniciativa ja que el sector dels apartaments i el lloguer turístic d'immobles representa un actiu molt important de l'activitat econòmica local. Actualment, al municipi hi ha registrats 2.038 habitatges d'ús turístic, xifra que el converteix en un dels 5 primers de les comarques gironines. La nova entitat ha tingut capacitat d'aglutinar 25 empreses de lloguer turístic d'apartaments, el 98% de les que operen al municipi, i el 90% dels habitatges destinats a aquest ús.  

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit