• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies El nou consultori mèdic de l'Estartit podria entrar en servei el juliol
El nou consultori mèdic de l'Estartit podria entrar en servei el juliol Imprimir Correu-e

(01.12.15) El nou consultori mèdic de l'Estartit podria entrar en servei a finals de juliol, segons han manifestat els tècnics responsables de l'execució del projecte, durant la visita d'obres que s'ha realitzat aquest matí. Els treballs es van iniciar a mitjan setembre i avancen a molt bon ritme. En aquests moments s'està completant la construcció de l'estructura de l'edifici, de la qual pràcticament només queda enllestir la coberta. En aquesta fase del projecte ha anat molt bé que la climatologia no hagi estat gens adversa. A partir d'ara, si fa mal temps, els treballs no es veuran alentits, ja que es podrà treballar en els interiors. La previsió és que la part d'obra estigui acabada el juny, i tot seguit es procedirà a dotar l'edifici dels equipaments i mobiliari necessaris.

A banda de fer un seguiment de l'evolució dels treballs, la visita també ha servit per tractar temes relatius a accessos, senyalètica, estacionament de vehicles sanitaris i per a disminuïts i supressió de barreres arquitectòniques, entre d'altres aspectes més tècnics. A la visita d'obres hi ha assistit l'alcalde, Jordi Cordon; la regidora d'Urbanisme i Salut, Sandra Bartomeus i l'arquitecte municipal, Josep Maria Blázquez. També hi han assistit el president de l'EMD de l'Estartit, Genís Dalmau, i les vocals de l'entitat Sandra Pibernat i Anna Torramadé.  Per part de la Generalitat hi han participat tècnics del Servei Català de la Salut i d'Infraestructures de la Generalitat, juntament amb l'arquitecte que ha redactat el projecte i representants de la constructora Teyco, empresa adjudicatària de la construcció de l'estructura.

El nou equipament municipal s'està edificant en un solar del carrer Eivissa, a tocar de la futura llar d'infants. Tindrà 550 m2, el doble del consultori actual situat al carrer de l'Església. Disposarà de 4 consultes de medicina de família i infermeria; 2 consultes de pediatria i infermeria de pediatria; una àrea d’atenció continuada-reforç d’estiu, i una de personal sanitari i administratiu. Estarà perfectament dimensionat per a les necessitats de la població i especialment per atendre les puntes de la temporada turística. El Departament de Salut inverteix en aquest equipament 1,4 milions d’euros.  

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit