• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Millora integral del ferm del camí d'accés a Santa Caterina
Millora integral del ferm del camí d'accés a Santa Caterina Imprimir Correu-e
(20.11.15) L'Ajuntament ha arranjat integralment el camí d'accés a l'ermita de Santa Caterina, per tal de facilitar-ne l'arribada de vehicles de tot tipus. La intervenció realitzada ha estat molt més intensiva que les millores puntuals que s'hi feien fins ara, especialment les setmanes prèvies a l’aplec de Santa Caterina. D'aquesta manera es pretén que el camí estigui en bon estat durant més temps i també s'ha aprofitat per resoldre els punts més conflictius de traçat.
 
L'actuació, que ha anat a càrrec de la brigada municipal, ha consistit en una millora del ferm en tot el traçat amb aportació de material, la neteja, millora del drenatge i formació de trencaaigües. A l'últim tram de pujada s'ha picolat i compactat el material existent, de manera que l'arribada fins a l'esplanada serà molt més senzilla i segura. Aquest diumenge, doncs, tots els veïns que accedeixin a Santa Caterina per a l'aplec podran fer-ho en més comoditat.
 
 
 
D'altra banda, l'Ajuntament també ha millorat les condicions de seguretat al campanar de l'ermita, on s'han col·locat unes reixes a les finestres i una barana a les escales que hi pugen. Com és tradició, moltes persones hi accedeixen el dia de l'aplec per tocar la campana. Aquest any l'Ajuntament, propietari de l'ermita, ha reforçat la interlocució amb els administradors de l'immoble i l'Associació d'Amics de l'Ermita de Santa Caterina. Aquest any, gràcies a aquesta colla de voluntaris s'ha fet un mur de protecció entre el camí i la plaça, s'ha reformat el llenyer com a espai de barbacoa, s'hi han posat estufes als menjadors interiors i una taula ovalada al menjador petit amb capacitat per 20 persones. La dedicació desinteressada dels administradors i col·laboradors de l'entitat és fonamental per garantir el manteniment de l'edifici i de l'entorn, i perquè tots plegats poguem gaudir en les millors condicions d'un dels racons més estimats del nostre municipi.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit