• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies La Generalitat inicia les obres perquè l’Estartit disposi d'un nou centre sanitari a finals de 2016
La Generalitat inicia les obres perquè l’Estartit disposi d'un nou centre sanitari a finals de 2016 Imprimir Correu-e

(25.09.15) La Generalitat ha iniciat els treballs de construcció del nou consultori local de l'Estartit, un equipament llargament reivindicat que entrarà en servei a finals de 2016. Tindrà 550 metres quadrats, el doble del consultori actual situat al carrer de l'Església, i s'està edificant en un solar del carrer Eivissa, a tocar de la futura llar d'infants. Salut invertirà en aquesta obra, comptant-hi l'equipament, 1,4 MEUR. Tindrà 4 consultes de medicina de família i infermeria; 2 consultes de pediatria i infermeria de pediatria; una àrea d’atenció continuada-reforç d’estiu, i una de personal sanitari i administratiu. El projecte reserva una part dels terrenys per si calgués fer una ampliació.

Aquesta vella aspiració municipal es va començar a concretar el febrer de 2011, quan el Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar la cessió al Servei Català de la Salut d'una part de la finca municipal situada al carrer Eivissa, 34, de l’Estartit, per tal que hi pogués construir el nou centre sanitari de la població i cobrir, així, les mancances actuals del servei. Malgrat tot, la redacció del projecte i la seva licitació va quedar en un punt mort, fins que durant el passat mandat, gràcies a la pressió i insistència de l’equip de govern, es va aconseguir que Salut es fes càrrec de la urgència i prioritzés aquest obra. Finalment, en va agilitzar els tràmits i la va fer passar per davant d’altres inversions programades.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit