• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies L'Ajuntament adequa provisionalment “la Gàbia” per descongestionar el camp municipal de Torroella de Montgrí
L'Ajuntament adequa provisionalment “la Gàbia” per descongestionar el camp municipal de Torroella de Montgrí Imprimir Correu-e
(15.09.15) L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està acondicionant l'espai conegut com la Gàbia, amb l'objectiu que s'utilitzi provisionalment com a camp d’entrenament. Amb aquesta actuació es vol descongestionar el camp municipal d'esports, actualment molt saturat, ja que cada setmana l'utilitzen prop de 300 usuaris de la UE Torroella, l’Escola de Futbol Baix Ter i el Rugby Club Senglars. 
 
 
L'adequació s'està fent amb la reutilització de gespa artificial que prové de la ciutat esportiva de Cornellà-El Prat del RCD Espanyol. Per bé que ja ha estat utilitzada, es troba en bon estat de conservació i és apta per a l'ús que se li vol donar com a espai complementari o zona d'escalfament previ als partits. 
 

 
Segons ha explicat el regidor d'Esports, Joan Ramon Aladid, l'Ajuntament va tenir coneixement, a mitjans d'estiu, que el RCD Espanyol oferia a cost zero la gespa que substituïa a la seva ciutat esportiva. A partir d'aquí, es va valorar com a molt positivament poder-la aprofitar per disposar d'un espai complementari al camp municipal, amb una mínima inversió. Les despeses municipals es limiten al transport, l'arranjament de l'espai i a les feines de col·locació, que van a càrrec de la brigada municipal. Els treballs es van iniciar passada la festa major i es preveu que s'acabin a primers d'octubre. A banda de la col·locació de la gespa, es completarà el tancament de l'espai i s'hi instal·larà una porta corredera. 
 
Aladid diu que, «malgrat la provisionalitat, l'espai reunirà les condicions idònies per a entrenar-hi, tot i que no tingui les mides reglamentàries d'un camp de futbol o de rugbi». El regidor és conscient de les limitacions existents des de fa temps al camp municipal, i recorda que «la solució definitiva, tal com també defensen la majoria de grups municipals, passa per l'ampliació i remodelació de la zona esportiva actual». Ha avançat que els serveis tècnics municipals estan treballant en l'elaboració d'una proposta que properament es consultarà amb els clubs i usuaris, per tal de definir de manera consensuada la planificació dels equipaments esportius, tant a mig com a llarg termini.
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit