• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies L’Ajuntament implanta el Club de la Feina per afavorir la inserció laboral dels aturats del municipi
L’Ajuntament implanta el Club de la Feina per afavorir la inserció laboral dels aturats del municipi Imprimir Correu-e

(04-05-09) L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha signat un conveni de col·laboració  amb el Consell Comarcal del Baix Empordà per implantar el Club de la Feina, un servei que disposa recursos i eines per afavorir la inserció laboral dels aturats i dels qui volen canviar de feina o millorar-la.

El nou servei s’ha emplaçat a l’edifici de Casa Pastors i compta amb l’assessorament d’un tècnic especialitzat que ajuda els usuaris a utilitzar cadascun dels recursos que tenen al seu abast. El servei funciona, de moment, 1 dia a la setmana, els divendres de 8 a 15 h, i cal concertar hora prèviament. La regidora de Promoció Econòmica, Dolors Bassa, considera que «El Club de la Feina és un instrument molt vàlid per ajudar totes les persones que busquen una nova feina, especialment en un moment de dificultats com l’actual, per la qual cosa l’Ajuntament no descarta ampliar-lo si la demanda ho requereix.»

El Club de la Feina compta amb un espai amb ofertes de premsa, ordinadors amb recursos de software i accés a Internet, un ampli ventall d’informació relacionada amb ocupació i una tècnica que assessora de forma personalitzada sobre com buscar feina. Es parteix de la consideració que potenciant les capacitats i recursos dels usuaris, es facilita la incorporació i/o reincorporació al món laboral. És una bona eina per facilitar l’ús de les noves tecnologies com a mitjà per a la recerca de feina i poder realitzar consultes d’ofertes, accedir a les borses de treball i al Servei d’Ocupació de Catalunya, recerca d’informació relacionada amb ocupació, formació activa, realització del currículum, etc.

Aquest nou servei és una de les accions programades des de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà en el marc del Pacte Territorial per a l’Ocupació de les comarques de Girona i dels Projectes Innovadors, cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i la Unió Europea (Fons Social Europeu).

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit