• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies L'Associació de Teatre Medes Montgrí, Josep Morraja i Jordi Bellapart, Medalles del Montgrí 2015
L'Associació de Teatre Medes Montgrí, Josep Morraja i Jordi Bellapart, Medalles del Montgrí 2015 Imprimir Correu-e

El Ple municipal va aprovar dijous la concessió de les Medalles del Montgrí 2015, a l’Associació de Teatre Medes Montgrí (el 2013 van celebrar el 10è aniversari), a Josep Morraja (un dels promotors l’any 1982 de Associació Filatèlica i Numismàtica de Torroella de Montgrí i primer president del Bàsquet Club Torrolla) i a Jordi Bellapart (activista cultural, exregidor i membre fundador, president i ànima del Cine Club Torroellenc i el Cinema Montgrí).

La Medalla del Montgrí és el màxim distintiu cívic que concedeix l’Ajuntament des del 1986 (es va instituir per acord de Ple el 23 de desembre de 1985) amb l’objectiu de reconèixer les persones i els col·lectius que han destacat en algun aspecte de la vida municipal. L’acte institucional de lliurament se celebrarà el dilluns 24 d’agost, a les 18 h, a l’auditori del Museu de la Mediterrània, en el marc dels actes de la Festa Major de Sant Genís.

Breu ressenya dels medallistes:

· JORDI BELLAPART I ROIG: persona estretament vinculada a la vida social, política i cultural del municipi de Torroella de Montgrí-l’Estartit. Ha dedicat molts anys de la seva vida al municipi, ja sigui des de la seva activitat a l’Ajuntament en diversos equips de govern, a diferents entitats locals del municipi, en especial al Cine Club Torroellenc, i col·laborant i participant en diversos projectes culturals de Torroella de Montgrí i de l’Estartit.

· JOSEP MORRAJA I ECALA: al llarg de la seva vida ha estat una persona molt vinculada a diferents entitats municipals, va formar part durant molts anys de l’AMPA del Col·legi Sant Gabriel. Ha estat fundador d’entitats com el Bàsquet Club Torroella, del qual fou el seu primer president, i de l’Associació Filatèlica i Numismàtica de Torroella de Montgrí. Ha format part d’altres entitats com de l’Associació Llar de Jubilats El Recer i sempre ha mostrat compromís amb la vida política del nostre poble.

· ASSOCIACIÓ DE TEATRE MEDES MONTGRÍ: entitat fundada l’any 2004 amb l’objectiu de difondre i promocionar el teatre al municipi de Torroella de Montgrí-l’Estartit. Des de l’any 2006, l’entitat organitza la Mostra de Teatre de Torroella de Montgrí-l’Estartit amb una programació d’obres de diferents companyies amateurs i de teatre aficionat vingudes d’arreu de les  comarques gironines. Entitat oberta sempre a col·laborar en diferents projectes de municipi, com la Festa dels Reis de l’Estartit, la Fira en el Record o la festa de Santa Llúcia.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit