• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies La hissada d’una estelada al giratori del Lledoner serà l’acte central de la Diada a Torroella de Montgrí
La hissada d’una estelada al giratori del Lledoner serà l’acte central de la Diada a Torroella de Montgrí Imprimir Correu-e

(27.07.15) L'Ajuntament de Torroella de Montgrí instal·larà l’11 de Setembre una estelada al giratori de la plaça del Lledoner, amb l'objectiu de reforçar el suport institucional al procés de transició nacional, en uns moments especialment significatius arran de la convocatòria de les eleccions del 27-S.

Amb aquesta iniciativa es vol reforçar el compromís del consistori en la defensa de la nostra identitat col·lectiva, com ja s'ha expressat de manera reiterada a través de l'aprovació de mocions o l'adhesió a tot tipus d'iniciatives, cíviques o polítiques, de caire sobiranista. La nova estelada s'afegirà a la que oneja des del setembre de 2012 a la plaça de la Sardana, al costat de la de Torroella de Montgrí i de la senyera, i a la que es va col·locar el setembre de 2014 al màstil de la  Casa de la Vila, per donar suport a la consulta del 9N.

La nova estelada s’hissarà el proper 11 de Setembre en el que esdevindrà l’acte central de la celebració de la Diada a Torroella de Montgrí. Es vol que sigui un acte festiu i reivindicatiu, alhora, i el més participat possible. Es programarà de tal manera que en acabar tothom que hi estigui inscrit, pugui sortir en autobús o en cotxes particulars cap a la gran manifestació de la Via Lliure 11S, a la Meridiana de Barcelona. Per això, aquest any no es preveu la celebració de la ja tradicional conferència a càrrec d’alguna personalitat del món de la cultura o de la política. La resta d’actes commemoratius es faran al mateix giratori.

L’Ajuntament ja ha expressat la seva voluntat de col·laborar amb tot el que sigui necessari per a la logística del desplaçament fins a la gran manifestació de Barcelona, operatiu que anirà a càrrec de la secció local de l’ANC.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit