• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies L’Ajuntament de Torroella de Montgrí rebaixa un 10% les quotes del servei municipal d’escola bressol
L’Ajuntament de Torroella de Montgrí rebaixa un 10% les quotes del servei municipal d’escola bressol Imprimir Correu-e

(16.07.15) La Junta de Govern de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat aquest matí aplicar una rebaixa del 10% a les quotes del servei municipal d'escola bressol (El Petit Montgrí, de Torroella de Montgrí, i Mar i Cel, de l’Estartit). Aquesta mesura s'ha pres d'acord amb la favorable evolució pressupostària i de matrícules del servei, de cara al proper curs. La rebaixa serà lineal per a tots els usuaris, amb independència dels diferents tipus de servei que utilitzin: acollida, matí, matí-tarda, migdia, descans i dinar, tarda o ludoteca. Els únics conceptes que no es rebaixen són la matrícula i el càtering del menjador (sí el servei de monitoratge).

El servei municipal d'escola bressol té un cost anual d'uns 545.000 euros, dels quals l’Ajuntament n’assumeix el 40%, les famílies el 40% i la Diputació de Girona el 20%.

Jordi Regincós, regidor d’Educació, argumenta que «la rebaixa pretén ajudar les famílies en un moment en què, tot i els signes de recuperació, encara patim els efectes de la crisi i molts pares i mares tenen dificultats laborals o econòmiques». També es vol donar facilitats perquè puguin conciliar la vida familiar amb la laboral, ja que en molts casos, hi ha famílies que han de recórrer a aquest servei municipal per necessitat. Regincós considera oportú retornar als usuaris una part de l’esforç que han fet els darrers anys, especialment a partir del moment en què la Generalitat va decidir, per les retallades, reduir dràsticament les subvencions a les llars d’infants. 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit