• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies (IM) Obres i restriccions de trànsit als accesos de la Pletera
(IM) Obres i restriccions de trànsit als accesos de la Pletera Imprimir Correu-e

Benvolguts/des,

Us informem que a partir de dilluns 11 de maig de 2015, es restringirà el pas de vehicles i vianants a la zona de la Pletera. Concretament, es prohibirà el pas pel tram de carrer asfaltat que connecta el sector nord, amb l’espai central. Els accessos quedaran acotats al primer vial perpendicular a la costa que acaba al giratori, i per l’altre costat, pels camins de la mota amb accés fins a l' últim giratori de la urbanització. Es prohibirà el pas a tota persona aliena a l’obra. La restricció durarà entre tres setmanes i un mes.

Aquesta actuació s'emmarca dins la prova pilot del projecte Life Pletera, la primera de les actuacions sobre el terreny, per desurbanitzar i restaurar les maresmes litorals d’aquest sector de l’Estartit. Permetrà avaluar científicament aspectes diversos, com la qualitat del sòl o la capacitat d’adaptació de la vegetació. S’actuarà en una superfície de 4.300 m2, d'on es retiraran uns 6.000 m3 de runa després de rebaixar el terreny uns 70 cm. En aquest espai s’hi faran bona part de les actuacions incloses en el projecte global. Les conclusions que se n’extreguin serviran per orientar el gran gruix de les obres de desurbanització i restauració, que s’iniciaran passada la tardor i s’allargaran al voltant de 9 mesos.

Per qualsevol altre dubte, respecte a aquestes restriccions de trànsit, us podeu posar en contacte amb el servei de Policia Local al 972 75 01 49.

Mentre es desenvolupin les obres intentarem alterar el mínim possible el funcionament quotidià de la zona. Estem convençuts que l’esforç inversor que fem serà plenament beneficiós per la recuperació d’aquest espai natural.  

Cordialment,Sílvia Comas i Batista
Presidenta EMD de l’Estartit

L’Estartit, 8 de maig de 2015

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit