• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Cloenda de la campanya de parelles lingüístiques a l’IES Montgrí i el CEIP Guillem de Montgrí
Cloenda de la campanya de parelles lingüístiques a l’IES Montgrí i el CEIP Guillem de Montgrí Imprimir Correu-e

El Museu de la Mediterrània acollirà aquest divendres 27 de març a partir de les 15.30 h l’acte de cloenda de la campanya de parelles lingüístiques que s’ha desenvolupat a l’IES Montgrí i al CEIP Guillem de Montgrí.

Aquesta iniciativa pretén fomentar l’ús i el coneixement del català mitjançant la pràctica, de manera que els alumnes que el parlen habitualment conversin amb d’altres que no ho fan perquè puguin agafar fluïdesa i perdre la vergonya. La iniciativa ha estat organitzada pel servei Llengua, interculturalitat i cohesió social del Baix Empordà; l’Oficina de Català de Torroella i l’Àrea municipal d’Educació, conjuntament amb la direcció i tutors dels centres, i ha comptat amb la participació de 40 alumnes, entre voluntaris i aprenents.

A l’IES Montgrí l’activitat s’ha desenvolupat entre els mesos de desembre i març. En total es van formar 7 parelles lingüístiques amb alumnes del segon cicle d’ESO i de l’aula d’acollida. Durant aquest temps s’han fet 10 sessions d’una hora setmanal.

En veure l’acceptació i la bona acollida de la campanya, es va iniciar un projecte similar, però més senzill, al CEIP Guillem de Montgrí, on s’han format 13 parelles, amb alumnes de 6è i de l’aula d’acollida de 3r fins a 6è. En aquest cas s’han organitzat 5 sessions, del 10 de febrer de 2009 fins del 17 de març, de 20 minuts de durada, que s’han desenvolupat  durant l’hora del pati.

A l’acte de cloenda d’aquest divendres, que és obert a tothom, hi participaran els alumnes participants i s’ha convidat els seus pares i mares.

PROGRAMA:
Hora: 15.30 h
Lloc: Museu de la Mediterrània (Auditori i pati)
- Benvinguda a càrrec del regidor d’Educació Benet Amat
- Projecció de la pel·lícula Charlie i la fàbrica de xocolata
- Entrega de diplomes
- Xocolatada

* En  cas de pluja es farà a casa Pastors.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit