• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Iniciem el desplegament dels nous contenidors
Iniciem el desplegament dels nous contenidors Imprimir Correu-e
(05.03.15) Aquesta setmana hem iniciat el desplegament dels nous contenidors de recollida de residus urbans. Aquesta és una de les millores del nou servei d'escombraries, neteja viària, manteniment de platges i clavegueram que va entrar en vigor el novembre passat i gestiona l’empresa Urbaser.
 
 
Es renovaran tots els contenidors actuals, que són de tipus “iglú”, per uns de més moderns, ergonòmics i funcionals. Els nous seran més fàcils d’obrir i faran menys soroll en el moment de la seva descàrrega. A més, estaran tots lligats per evitar que es moguin amb el vent.
 
El nou servei vol ajudar a incrementar el percentatge de la recollida fraccionada i reduir el rebuig que portem a l’abocador. S’instal·laran 200 punts de recollida, un 40% més dels que hi ha ara i totes les fraccions (rebuig, orgànica, paper i cartró, vidre i envasos) estaran en el mateix lloc, per facilitar el reciclatge als veïns.
 
La nova concessió implica un canvi de concepte respecte el model anterior i ens permetrà fer un salt de qualitat pel que fa a les prestacions. Actualment ens trobem en fase d’implementació de les noves millores, entre les quals podem destacar:
 
- Renovació de la flota de vehicles i maquinària obsoleta, que seran més eficients, més silenciosos i menys contaminants. Incorporarem diferents vehicles elèctrics.
- Utilització d'aigua regenerada de la depuradora per netejar vehicles i contenidors.
- Increment de la recollida de les fraccions de selectiva i voluminosos, tant per a industrials com a particulars.
- Creació d'una brigada de neteja d'espais naturals.
- Nou camió cuba per a la gestió del clavegueram i servei als veïns del municipi.
- Ampliació de la deixalleria per gestionar millor els residus, mitjançant la construcció d’una nova planta de transferència.
 
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit