• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Acord entre l'Associació Cultural FIMAG, Ajuntament i Bitò Produccions per a l'organització de FIMAG 2015
Acord entre l'Associació Cultural FIMAG, Ajuntament i Bitò Produccions per a l'organització de FIMAG 2015 Imprimir Correu-e

(06.02.15) L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'Associació Cultural FIMAG i la reconeguda productora privada Bitò Produccions, de Salt, han arribat a un acord per a l'organització de la 4a edició de la Fira Internacional de Màgia FIMAG 2015, que se celebrarà entre el 29 de maig i el 7 de juny. Amb aquest acord es garanteix la continuïtat de la fira, després que el mes d'octubre els responsables de l'entitat organitzadora anunciessin que, per motius personals, no donarien continuïtat a l'esdeveniment.

Des d'un primer moment, l'Ajuntament es va posar a disposició de l'associació, amb el propòsit de trobar una via que permetés al municipi mantenir una fira que després de tres edicions estava totalment consolidada i era molt estimada per la població. Finalment, s’ha arribat a un acord que permetrà celebrar la quarta edició i obrir un ampli ventall de possibilitats perquè FIMAG esdevingui una fira de referència a nivell internacional.

En els propers dies es portarà a terme la signatura de l’acord i es donaran més detalls de la fira d’enguany. De moment, es pot avançar que Juli Carbó, president de l’associació FIMAG, en col·laboració amb David el Mag, continuaran al capdavant de la direcció artística i Bitò Produccions, amb la seva experiència en producció i gestió d’esdeveniments, s’encarregarà de la gestió i organització, amb el suport de l’Ajuntament. L’objectiu és consolidar i donar projecció a una de les propostes d’arts escèniques més importants del Baix Empordà i continuar treballant per la consolidació del FIMAG com a capital de la màgia a Catalunya i per la seva internacionalització.

Bitò Produccions, amb més de dues dècades d’experiència, és una de les empreses culturals més importants de les comarques gironines. Va néixer el 1991 amb la clara intenció de donar cobertura professional a les produccions teatrals de la Companyia El Talleret de Salt i a la vegada anar creant una estructura de producció i distribució prou forta que consolidés i ampliés la capacitat que havia tingut El Talleret fins al moment.

En una segona fase, ja amb l'horitzó de l'obertura i gestió del nou Teatre de Salt a uns anys vista, Bitò comença a treballar en els camps de la programació (Temporada Alta - Festival de Tardor de Catalunya Girona/Salt, Teatre de Lloret de Mar, Teatre de Blanes, Festival de Titelles de Girona....), de la gestió de gires i de les produccions executives i coproduccions amb altres companyies. 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit