• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies El cicle de Teatre, Música i Dansa per a les Escoles de l’Espai Ter creix en continguts i nombre de participants
El cicle de Teatre, Música i Dansa per a les Escoles de l’Espai Ter creix en continguts i nombre de participants Imprimir Correu-e

(06.02.15) Més de 4.300 alumnes de les comarques gironines han confirmat la seva participació en la segona edició de la campanya de Teatre, Música i Dansa per a les Escoles que organitza l’Auditori Teatre Espai Ter. Tot i que les inscripcions no estan tancades, aquesta xifra representa un increment del 25% respecte l’edició anterior, fet que confirma la bona acollida que ha tingut una proposta pensada per apropar les arts escèniques als més joves, amb espectacles de qualitat i alguna producció pròpia concebuda expressament per al cicle.

Per bé que és la segona edició que l’Espai Ter ofereix aquesta programació les escoles, la iniciativa dóna continuïtat a la campanya que durant més de dues dècades van coorganitzar Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí (música) i l’àrea de Cultura de l’Ajuntament (teatre), amb el Cine Petit com a espai de referència. L’any passat el cicle es va unificar i incorporar a la programació de l’Espai Ter amb la voluntat d’optimitzar recursos i donar-li una major projecció, tant pel que fa a contingut, ja que s’hi va incorporar dansa, com al seu àmbit geogràfic, per arribar a tots els centres de les comarques gironines.

La campanya es va iniciar el passat 31 de gener amb la representació de l’obra Zirocco, de Cascai Teatre, i es clourà el 24 d’abril amb l’obra L’Illa del Tresor , de la companyia Alehop Produccions. Durant aquest mesos s’han programat 10 espectacles pensats per a alumnes d’escoles bressol, Educació infantil, primària, secundària i Batxillerat. La campanya està coordinada per l’equip de l’Anella Cultural de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, i  compta amb el suport de Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí.

Des de l’Espai Ter s’ha posat a disposició dels docents una eina web de comunicació on es pot trobar tota la informació de les activitats programades, materials educatius, recursos audiovisuals, butlleta d’inscripció electrònica i la informació complementària per assistir a les funcions que desitgin i treballar els valors cívics i culturals que s’hi  proposen www.espaiter.cat/educacio .

Aquest matí s’ha representat el segon dels espectacles programats, Escenes d’infants, de la Cia. del Príncep Totilau, amb dues sessions per a les escoles bressol i d’educació infantil. Hi han assistit uns 700 alumnes de les escoles Guillem de Montgrí, Col·legi Sant Gabriel, de Torroella de Montgrí, Escola Portitxol, de l’Estartit, i de les escoles Fanals d’Aro, de Platja d’Aro; Doctor Arruga, de Begur i de Sant Jordi Desvalls.    

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit