• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Reunió de la Junta de Seguretat Local
Reunió de la Junta de Seguretat Local Imprimir Correu-e
(11.12.14) Aquest matí s'ha reunit la Junta de Seguretat Local per fer balanç del darrer semestre i preparar el proper, fins que es torni a reunir, abans de la temporada turística. Ha estat presidida per l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Cordon, i ha comptat amb la presència del director dels serveis territorials d'Interior a Girona, Albert Ballesta; la presidenta del Consell Muncipal de l'Estartit, Sílvia Comas; el regidor de Seguretat Ciutadana, Andrés Navarrete; el cap de la Policial Local, Vicenç Montero; i alts comandaments dels diferents cossos policials (Mossos d'Esquadra, Agents Rurals, Policia Nacional, Guàrdia Civil i Policia Local). Durant la reunió també s'ha fet una valoració dels protocols de col·laboració i de la situació actual del municipi des del punt de vista de la seguretat ciutadana.
 
Els diferents cossos han presentat les seves memòries d'actuació i han destacat, entre d'altres aspectes rellevants, la gran feina feta en l'àmbit de la prevenció i la coordinació dels diferents cossos, així com el paper de la policia de proximitat en la gestió quotidiana dels conflictes veïnals.
 
La Junta de Seguretat Local és el marc en què es determinen les prioritats, les accions especials i les campanyes de prevenció i on, a partir del diagnòstic de l'estat de la seguretat pública en el municipi, s'orienten les activitats i l'acció policial i la seva coordinació amb tots els serveis públics que operen al municipi.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit