• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies L’Ajuntament continua desplegant el programa de millora de les instal·lacions esportives
L’Ajuntament continua desplegant el programa de millora de les instal·lacions esportives Imprimir Correu-e

(12.08.14) Les darreres setmanes s’han realitzat diverses actuacions de condicionament i millora de les instal·lacions esportives municipals amb l’objectiu de potenciar-ne l’eficiència, adequar alguns aspectes a la normativa vigent i donar resposta a algunes reivindicacions dels clubs.

Al camp d’esports de Torroella de Montgrí s’ha donat continuïtat a les millores dels vestidors. Concretament, s’han resolt els problemes d’humitat que hi havia, s’han sanejat i pintat les parets i s’hi han obert finestres per facilitar la sortida del vapor que quedava acumulat al sostre.

Al terreny de joc del camp d’esports s’han reposat totes les línies del camp de rugby. Aquests treballs els va realitzar inicialment l’empresa Renotec Sport l’any 2010, però l’Ajuntament i el club van considerar que no s’havien fet de forma satisfactòria. És per aquest motiu que es va demanar un informe a l’Institut de Biomecànica de València per tal que avalués la situació. Aquest informe va donar suport a una reclamació judicial per part de l’Ajuntament. Finalment, l’empresa va accedir a realitzar i assumir l’actuació.

També s’ha  construït una pèrgola per cobrir la zona de davant del bar per els dies de pluja.

A l’interior de pavelló municipal, després de la de la demanada dels clubs usuaris, s’ha construït una separació per tal de que cadascun tingui el seu espai. També s’han substituït les portes dels vestidors i s’ha actuat en diverses escales internes per millorar-ne la seguretat.

El pla de millores també preveu la construcció d’una sala/magatzem/bar a la torre del pavelló; la neteja, el poliment i l’encerat de la pista; el repintat de les línies dels terrenys de joc ( bàsquet, handbol, futbol sala, mini handbol, mini bàsquet i voleibol), la substitució del marcador, la motorització de les cistelles de bàsquet i la substitució dels taulells de fusta pels de fibra de vidre.

L'alcalde, Jordi Cordon, i el regidor d'Esport, Joan Ramon Aladid, durant una visita de seguiment a les actuacions realitzades.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit