• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies La platja Gran rep el distintiu de qualitat SICTED
La platja Gran rep el distintiu de qualitat SICTED Imprimir Correu-e

(10.04.14) La platja Gran de l'Estartit ha estat distingida amb el diploma de qualitat del Sistema Integral de Calidad Turística en Destino (SICTED), en reconeixement al compromís per la millora contínua. El distintiu es va rebrer ahir de mans de Joan Català i Òscar Aparicio, president i vicepresident, respectivament, del Consell Comarcal del Baix Empordà, en el decurs d'un acte institucional celebrat a la Fundació Josep Pla de Palafrugell.

El Consell Comarcal del Baix Empordà està treballant des de l'any 2004 en la implantació del Pla de Qualitat Turística en Destinació, que persegueix la millora contínua dels serveis que s’ofereixen i dels recursos de què gaudeix el visitant a la comarca. Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias.

El SICTED és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques. La idea principal del SICTED és la conceptualització del turisme com un tot, fent arribar la cultura de la qualitat en una destinació de forma global a tots els subsectors, tant als estrictament turístics (transport, allotjament, restauració i oferta complementària..) així com a la resta de serveis a l’abast del visitant (comerç, transport local, equipaments públics i privats, etc). L’objectiu del SICTED és aconseguir una qualitat elevada i homogènia dins la destinació entre els diferents elements o agents que integren l’oferta.

El SICTED s’implanta actualment a 174 destinacions de l’Estat espanyol amb més de 7.000 empreses adherides i/o distingides.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit