• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Nou edifici de serveis als Jardins John Lennon
Nou edifici de serveis als Jardins John Lennon Imprimir Correu-e
(04.04.14) La brigada municipal ha iniciat aquesta setmana la construcció d'un edifici de serveis a la plaça John Lennon. Es tracta d’un nou equipament municipal que té com a objectiu donar servei a les diverses activitats populars, festives, recreatives i culturals que s'hi desenvolupen al llarg de l’any.

En aquest emblemàtic espai s'hi fan activitats diverses (concerts, sardanes, balls, sopar popular, petanca, etc.) que en ocasions congreguen una gran afluència de públic. Això obligava l’Ajuntament a donar resposta a les necessitats de serveis higiènics o vestidors, problema que, fins ara, s’havia solucionat llogant mòduls prefabricats. La resolució d’aquesta mancança, de caràcter més puntual, i la voluntat de disposar d’uns espais permanents per a usos relacionats amb les activitats (local de suport i magatzem contigus) ha portat l'Ajuntament a construir aquest nou equipament que donarà un millor servei al públic i als seus organitzadors. D'aquesta manera no caldrà llogar mòduls prefabricats.

L'edifici tindrà una superfície total de 105 metres quadrats i comptarà amb una sala principal polivalent de 27,6 metres quadrats, 3 WC per a homes, dones i persones amb mobilitat reduïda, i un magatzem per a la petanca, juntament amb els espai necessaris per a instal·lacions i neteja.

El projecte ha estat redactat pel Servei d'Arquitectura de l'Àrea de Cooperació Local, Cultural i d'Acció Social de la Diputació de Girona. Es preveu que el nou edifici estigui a punt per la Festa Major.
 
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit