• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Torroella de Montgrí acull la reunió del Consell directiu de l'Associació de Municipis per la Independència
Torroella de Montgrí acull la reunió del Consell directiu de l'Associació de Municipis per la Independència Imprimir Correu-e
(18.03.14) Torroella de Montgrí acollirà el dimecres 19 de març la reunió del Consell directiu de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). La sessió tindrà lloc a les 16 h al Museu de la Mediterrània. 

 

En aquesta reunió, que estarà presidida pel president de l’AMI i alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, es tractaran diversos temes d’actualitat de la associació entre els que destaquen: la presentació d’un informe encarregat per l’AMI a la SITAL per la independència on es constata jurídicament la obligatorietat de que els ajuntaments facilitin el padró municipal per fer la consulta del 9 de novembre i el suport de l’AMI a l’ANC a la campanya signa un vot per la independència, entre d’altres d’actualitat.  

 

El consell directiu de l’AMI està format per representants municipals de totes les comarques de Catalunya que cada dos mesos es troben per tractar diferents temes d’actualitat. L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Cordon, és el representant del Baix Empordà.

 

L’AMI està formada per institucions que representen el món local i té com principal objectiu sumar esforços per aconseguir, en un futur proper, la creació d’un estat propi per a Catalunya, en el marc de la Unió Europea. Es va constituir el 14 de desembre de 2011 a Vic i en aquests moments té 723 ens associats, nombre que creix diàriament. Dels ens associats, 685 són ajuntaments, 38 Consells Comarcals i 2 Diputació, 5 EMD i 1 Consorci.

 

Més informació a: www.municipisindependencia.cat

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit