• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Important actuació de millora i conservació al cementiri de Torroella de Montgrí
Important actuació de millora i conservació al cementiri de Torroella de Montgrí Imprimir Correu-e

(17.03.14) L’empresa Mémora, concessionària dels servei funeraris, està portant a terme una millora intensiva del cementiri municipal de Torroella. La intervenció consisteix, preferentment, en l’arranjament de les parets i les façanes dels nínxols, una gran part de les quals es trobaven en molt mal estat. La situació s’havia agreujat darrerament, motiu pel qual l’Ajuntament es va mostrar molt preocupat i ho va traslladar a l’empresa concessionària del servei. Finalment, Mémora ha optat per fer-hi una actuació que abastarà la major part del cementiri i millorarà la seva imatge. Es tracta de l’actuació integral més important que s’hi fa en els darrers anys. D’altra banda, també s’estan construint nous nínxols a la part més nova amb l’objectiu d’atendre les necessitats futures. L’alcalde, Jordi Cordon, i la regidora dels Serveis Funeraris i Cementiri, Sandra Pibernat, van realitzar divendres una visita d'obres per seguir in situ l'evolució dels treballs. Tots dos han volgut destacar la bona predisposició de Mémora per tal de portar a terme aquests importants treballs i millorar l’aspecte visual i de conservació d’un espai tan sensible com el cementiri.

D'altra banda, des de l'Ajuntament s'està estudiant millorar l'accessibilitat interior mitjançant la pavimentació d'alguns vials. Actualment tot els camins interiors estan recoberts per una graveta volcànica que té uns certs avantatges, però dificulta la circulació de les persones que hi accedeixen en cadira de rodes o que porten cotxets, ja que les rodes queden frenades. L'Ajuntament és conscient d'aquesta problemàtica i per aquest motiu ja ha encarregat un estudi econòmic per valorar el cost de l'actuació. 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit