• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies El nostre municipi acollirà la multitudinària trobada Com Sona l'ESO 2014
El nostre municipi acollirà la multitudinària trobada Com Sona l'ESO 2014 Imprimir Correu-e

(13.03.14) El nostre municipi acollirà del 7 al 10 de maig la XV Trobada Com Sona l'Eso, una de les concentracions extraescolars més multitudinàries que se celebren als Països Catalans. Es tracta d’una activitat educativa i musical en la qual hi participaran prop més de 1.000 alumnes d'una trentena d'instituts de Catalunya, País Valencià i les Illes Balears, acompanyats d’un centenar de professors. La trobada, que es farà per primer cop a les comarques gironines, es desenvoluparà sota el títol «Qualsevol nit pot sortir el sol» i tindrà com a teló de fons la defensa de l'escola pública i en català.

L'esdeveniment central a partir del qual s'articula el Com Sona l’ESO és un gran concert conjunt, que tindrà lloc el dia 9 al vespre a l’esplanada de l'Espai Ter. Durant aquests dies, els joves, que estaran instal·lats al càmping Castell Montgrí, a banda de preparar el concert, compartiran diferents activitats lúdiques i culturals, i tindran oportunitat de conèixer el nostre municipi.

Gran repercussió municipal
La trobada difícilment passarà desapercebuda a casa nostra. Cal tenir en compte que a banda dels alumnes i professors, la concentració també aplega un gran nombre de famílies, per la qual cosa el desenvolupament de l'activitat farà que aquests dies ens visiti moltíssima gent. Es tracta, doncs, d'una importantíssima activitat pedagògica que per al nostre municipi representa, també, una notable oportunitat de promoció exterior i de projecció de la forta vinculació que tenim amb el món de la cultura.

Aquesta trobada és el fruit de la iniciativa d’un grup de professors de música del País Valencià, que desenvolupant la seva tasca docent a Catalunya, les Illes Balears o el País Valencià, van decidir treure fora de l’institut el que treballaven a les aules i posar-ho en comú.

Any rere any el Com Sona l’ESO ha anat fent-se més gran, compta amb més activitats i també requereix més treball per part dels alumnes i dels docents que, malgrat el maltractament que pateix l’escola pública, encara tenen ganes de treballar dur per una educació de qualitat, especialment en una matèria, en ocasions menysvalorada, com pot ser la música.

Cartell anunciador del Com Sona l'ESO 2014

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit