• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies L’Ajuntament adequa l’esplanada lateral de l’Espai Ter per millorar-ne els usos i la imatge
L’Ajuntament adequa l’esplanada lateral de l’Espai Ter per millorar-ne els usos i la imatge Imprimir Correu-e
(28.02.14) L’Ajuntament ha iniciat els treballs d’adequació de l’entorn del Teatre Auditori Espai Ter. Els treballs els desenvolupa la Brigada Municipal a partir de la definició d’una proposta d’usos que s’ha coordinat des de diferents àrees municipals que gestionen activitats en aquest àmbit, principalment les de Cultura, Joventut, Promoció Econòmica i Comerç, i també amb les d'Urbanisme i Medi Ambient. L’objectiu és generar uns espais més funcionals i amb una millor imatge en un sector que durant l’any acull esdeveniments molt importants i multitudinaris com la Fira de Sant Andreu o la Festa Major.

L’adequació abastarà l’esplanada lateral de l’Espai Ter, la zona de les barraques i els aparcaments del carrer del Riu Ter i el de davant del teatre auditori. Amb tot, en una primera fase, que és la que s’està portant a terme actualment, s’eliminarà el desnivell existent entre l’Espai Ter i l’esplanada lateral on es col·loca la carpa de la fira. D’aquesta manera la superfície tindrà una continuïtat que permetrà connectar la carpa amb l’interior de l’Espai Ter. Això integrarà molt millor els dos espais i permetrà optimitzar l’esplanada exterior, ja que la carpa es podria col·locar de forma paral·lela a l’Espai Ter. L’esplanada s’està reomplint principalment amb material que s’extreu del passeig del Molinet, on s’estan portant a terme els treballs de consolidació del tram esllavissat.

L’alcalde, Jordi Cordon, i la regidora de Cultura i Festes, Núria Bosch, han visitat aquest matí la zona per seguir in situ els treballs d’adequació.
 
 

 
 
 

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit